Werkgevers

  1. Home
  2. Werkgevers

KiesJeJob Nijmegen

Op 22 juni is het dan eindelijk zo ver! Van 15.00 tot 18.00 uur zal de tweede editie van Kies Job plaatsvinden op de Campusbaan te Nijmegen. Meer weten over hoe deze startersmarkt interessant is voor jou als werkgever? Je leest het allemaal hieronder.

Op zoek naar jong talent?
Kom als werkgever op een laagdrempelige manier in contact met energieke starters binnen jouw sector. Ben jij die toffe werkgever waar de jongeren naar op zoek zijn? Kom netwerken, laat weten naar welk talent je op zoek bent en presenteer de arbeidsmogelijkheden van jouw organisatie. Beleef een inspirerende sessie en maak vervolgafspraken met interessante kandidaten. Neem wel minimaal één actuele vacature mee en meld je dan snel aan. We hebben beperkte plaatsen.

Welke organisaties?

  • Zorg & Welzijn en Techniek: We zoeken werkgevers uit de Zorg & Welzijn – en Techniek-sector die leerwerktrajecten aanbieden voor omscholers/zij-instromers
  • Economie: Werkgevers met fulltime en parttime startersfuncties voor studenten 1) financiële beroepen, 2) Marketing, 3) Communicatie, 4) Evenementen, 5) Juridisch, 6) Administratief en 7) Verkoper

Waar is het feestje?
De banenmarkt vindt plaats op de hoofdlocatie van ROC Nijmegen; Campusbaan 6 te Nijmegen. Het pand staat naast Centraal Station in Nijmegen.

Dagprogramma vol inspiratie, netwerken en matching
Het programma volgt nog. We kunnen alvast verklappen dat we Peter van Mulkom (ROC Nijmegen) en Defano Holwijn (influencer) aanwezig zijn.

Kom jij ook?!